Den Nakna Bokälskaren

Alla inlägg den 12 februari 2013

Av Marina och Per Harbeck - 12 februari 2013 13:16


Emma och Jack är båda läkare som jobbar för NASA och dom ligger i en jobbig skilsmässa när Emma får sitt livs chans, att åka ut i rymden när den ordinarie läkaren får ett dödsbud och måste komma hem. Jack är bitter för att han året innan fick njursten och därför aldrig får uppleva sin dröm. Att åka ut i rymden och forska efter liv i rymden.

Emma åker upp ett par månader tidigare än planerat för att ta över uppgifterna från läkare som var där uppe. Mycket snart börjar allt gå snett. Plötsligt börjar mössen som finns med ombord dö en mycket plågsam död. Den japanske astronauten Kenichi blir biten av en av mössen. Emma sitter nu ute i rymden med en sjuk besättningsmedlem och innan hjälp anländer dör Kenichi.
Snart inser Emma att något är fel då fler insjuknar och hon kan inget göra. Jack som är kvar nere på jorden kan inget annat göra än att följa dramat som utspelar sig i rymden.

Var först mycket skeptiskt till att det hela utspelar sig i rymden men den är bättre än jag trodde. Visst det är mycket medicinska och NASA-termer i boken så ibland fattar man inte ett dugg av vad dom snackar om men som vanligt väger handlingen upp det hela. En riktig nagelbitare. Tess briljerar som vanligt.

Presentation

I denna bloggen kommer jag och min man Per recensera böcker vi läst. Är du intresserad av att vara med och lägga in recensioner är det bara att höra av dig som en kommentar :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards