Den Nakna Bokälskaren

Alla inlägg den 6 februari 2013

Av Marina och Per Harbeck - 6 februari 2013 12:10

Miranda är journalist på en liten tidning i Main men efter att ha försökt avsluta ett förhållande med ägaren och den förmögne Richard Tremain har hon sagt upp sig. När telefonen ringer vill Miranda inte svara men vet att han inte kommer sluta ringa förrän hon svarar. Så till slut svarar hon. I telefonen bönar Richard henne att ta honom tillbaka och att han är på väg till henne. Miranda försöker få honom att inte komma men misslyckas då han lägger på luren i örat på henne. Så hon väljer att gå hemifrån för att slippa möta honom.
När Miranda kommer tillbaka efter ca en timme hittar hon honom mördad i sin säng.

Givetvis blir Miranda anklagad för mordet på sin före detta älskare när någon plötsligt betalar hennes borgen. Vem som gjort det vet inte Miranda men plötsligt är någon ute efter henne i stället. Nu måste hon snabbt försöka komma på vem som är den verkliga mördaren innan hon själv blir nästa offer.


Som vanligt briljerar Tess Gerritsen. Jag satt och läste gott och väl mer än två tredjedelar i natt för den är så svår att lägga ifrån sig. Det är givetvis samma som alltid att hon sakta men säkert bygger upp spänningen så när man kommer till dom sista sidorna är man så uppe i varv att adrenalinet nästan pumpar lika mycket i en själv som i huvudpersonernas kroppar och det är helt jävla omöjligt att lägga ifrån sig boken. Definitivt men nya favoritförfattare :D


 

Presentation

I denna bloggen kommer jag och min man Per recensera böcker vi läst. Är du intresserad av att vara med och lägga in recensioner är det bara att höra av dig som en kommentar :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards