Den Nakna Bokälskaren

Alla inlägg den 31 januari 2013

Av Marina och Per Harbeck - 31 januari 2013 19:30

Maura Isles är på jobb och sitter och skriver en rapport och försöker komma på någon detalj om obduktionen hon precis utfört. Eftersom hon vill vara noggran går hon in i kylrummet när hon plötsligt hör ett ljud. Hon stannar och lyssnar och kommer fram till att det bara är kylfläkten som gick igång. När hon är på väg ut ur kylrummet hör hon det igen. Snabbt börjar hon gå igenom de många liken som ligger i väntan på obuktion eller bergravningsentreprenörerna. Nä hon öppnar en likpåse öppnar plötsligt kvinnan som ligger där i ögonen och ser på Maura. Det blir full kallabalik.


Det är en tryckande värme och Jane Rizzoli sitter i rätten och ska vittna, höggravid och har gått över tiden. Det blir lite turbulent och Rizzoli får rycka in och mitt i allt går hennes vatten. När hon väl är på sjukhuset vill inte värkarna komma igång så hon ska få åka ner och ta ultraljud och sätta igång förlossningen. Men väl där blir hon tagen gisslan på sjukhuset av en kvinna och en man tillsammans med fem andra personer. Nu gör polisen allt för att inte kidnapparna ska få veta att Rizzoli är en polis. 


Det hela tar en väldigt tvär vändning när inget visar sig vara vad dom tror det är.


Som vanligt gör Tess en helt underbar bok. Den är riktigt gripande och mycket svår att lägga undan när man väl börjat läsa den. Redan från första meningen är man fast. 


 

Presentation

I denna bloggen kommer jag och min man Per recensera böcker vi läst. Är du intresserad av att vara med och lägga in recensioner är det bara att höra av dig som en kommentar :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards